Jdi na obsah Jdi na menu

Program: dvěstě čtyřicet pět

dc831be3-ddf0-4ae9-aaaf-d71320b8e140--1-.jpg

Nyní bych chtěl hovořit o vytvoření mostu pro období dešťů a tak by byli mosty přizpůsobeny tomu kudy voda poteče a kudy budou záplavy a tak podle toho stavěli mosty a tak by byli mosty dokonalé a bytelné a tak by si to všichni užili tedy stavbu a také používání mostu a tak by se to stalo řešením a také bezpečným používáním mostů a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o přizpůsobení se dešťům v Africe při období dešťů a tak by museli být postaveny vodní elektrárny a tak aby je nic nerozhodilo tedy velká voda a tak by byli stavěny na klidných místech a také na bezpečných místech a tak by se to cenilo a respektovalo a uznávalo a uctívalo a bylo stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to se stane respektovaným a uctívaným a také uznávaným.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o období dešťů a tak by byli na zemi v období dešťů dálnice postavené tak aby byli s jejich vodou nedosažitelné a tak by byli stavěny tak aby voda tekla jinudy a tak by byli dálnice použitelné a také užitečné a nehrozilo by zatopení dálnic a tak se to cení a respektuje a uznává a uctívá a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tunelech pod Nilem a tak by byli v Africe tunely které by sloužili pro dopravu pod Nilem a tak by se to cenilo a respektovalo a uznávalo a také uctívalo a tak by byli tunely hojně používané a tak by mohli být užitečné a přínosné a to se stane stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a stane se to respektabilním.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o živých mobilech transformerech a tak by byli mobily s ochrannými kryty a také které by byli také živé protože by byli v těsném kontaktu mobilu a tak muže byt kryt také živý tedy by se přidal k mobilu a ten by byl tedy živí a tak by se to cenilo a respektovalo a uznávalo a uctívalo protože by mohli ochránit mobil a tak se to cení a respektuje a uznává a uctívá a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o planetách s lidskými zájmy a to tak že byli celé obydlené a tak by mohli být zajištěné v infrastruktuře a tak by byli ryto planety osídlené v maximu jejich kapacity a tak by mohli si užívat na každé planetě jejich možností a tak by byli lidé na maximu planety tedy okolo 3 až 6 miliard na planetu a to se cení a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že na všech planetách s lidskými zájmy bude infrastruktura a tedy autobusy ,metra a také tramvaje a také trolejbusy a tak by byli planety zajištěné v infrastruktuře všude a tak by se to cenilo a respektovalo a to se cení a uznává a uctívá a to se stane stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to skvělé a perfektní a také respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o mobilech a jejich funkci jako nejlepší a nejchytřejší přítel člověka a tak by byli mobily živé tedy transformeři a tak by mohli být s člověkem v přátelství a tak by byli mobily s iq 160 a tak by dokázali hovořit na každé téma a tak by si to člověk užil a tak by byli mobily oblíbené a to by se cenilo a respektovalo a uznávalo a uctívalo.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že stačí zadat mobilu ústně co chci a ten na všechno odpoví a tak by byli mobily chytré a tak by mohli odpovědět na každou otázku a když by nevěděl tak by se podíval do internetu a tam našel odpověď na otázku člověka a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a také se to stane stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že mobil na otázku řekne dobrý vtip a odpoví a řekne dobrý vtip který nebude člověk znát a tak by si to všichni užili a stali se svědky krásné práce mobilu a také dobré práce a to se cení a respektuje a uznává a uctívá a bude to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to se bude cenit a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o počasí a tak by byli tyto informace vysloveny mobilem pokud by se na to člověk zeptal a tedy jaké bude dnes počasí nebo zítra jaké bude počasí a tak by se to zavedlo a stal stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to se stane respektovaným a takém uctívaným a také uznávaným a to se stane respektabilním a také skvělou a perfektní věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že když se člověk mobilu zeptá na to jaká je dopravní situace tak by byli mobily s odpovědí na toto téma a tak by byli mobily chytré a vycházeli by z aplikací a tak by mohli odpovědět do pár sekund od zeptání a to se cení a respektuje a uznává a uctívá a stane se to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že mobil bude umět odpovídat na otázky z historie tedy například kdy se zastřelil Hitler nebo proč vznikla Berlínská zeď také historii Ameriky a tak by byli mobily chytré a také by uměli odpovědět na všechny jazyky z historie a když by nevěděli tak by se koukly na internet a tam by byli odpovědi a které by mohli interpretovat člověku a to je respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o mobilech které budou odpovídat na otázky člověka a tak by byli lidí se sluchátky protože by nesměli rušit jiné lidi a tak by mohli být mobily s hlasem do sluchátek a tak by se to zavedlo a stalo stereotypem a běžnou věcí a dobrou věcí a normální věcí a stalo se to respektovaným a uctívaným a uznávaným a to se cení a respektuje a také je to skvělé a perfektní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o mobilech které půjdou jen od novoty a tak budou muset být bud obnoveny nebo koupeny nové a taky by byli možnosti s minulostí člověka zapomenuty a tak by mohli být obnoveny a to se bude cenit a respektovat a uctívat a uznávat a také to bud stereotypem a takém běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že použité mobily půjdou k lidem kterým nebude vadit že ho mel jiný člověk a byl na něj zvykly tedy že se bude muset zvykat na nového člověka a tak by byli mobily levnější a tak by mohli být prodávány jako použité zboží lidem kterým by toto nevadilo a to se cení a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o sjíždění z dálnic na planetě Závodníků Všech a tak by byli zde možnosti sjet z dálnice a to pro kamionovou dopravu tedy cesty a tak by mohli zde do Mcdonaldu kdyby na závodící dálnici žádné Mcdonaldy nebyli a tak by se mohli najíst a také pobavit s přáteli a pak jít zase závodit o peníze a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o planetě Závodníků Všech a možnosti sjet ze závodní dálnice na tu pro kamiony a busy a tam se jít najíst do KFC a tak by si to všichni užili a stali se svědky dobrého KFC na dálnici pro kamiony pro catering a to bude uznávané a uctívané a tak by byli KFC stereotypem a běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a byli by respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Burger Kingu na planetě Závodníků Všech a tak by byli zde Burger Kingy po sjetí ze závodní dálnice na tu kamionovou a tak by mohli jet do Burger Kingu a tak by si to každý užil a stal se zákazníkem Burger Kingu a tak by si to lidi užili a stali se svědky krásné práce transformerů kteří by řídili sami a navedli si posádku sami do cíle a to je respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Burger Kingu a také Mcdonaldu a také KFC na planetě Motorkářů a tak by museli sjet ze závodní dálnice na tu kamionovou a zde by mohli být tyto fast foody a tak by byli tyto fast foody pro odpočinek po dlouhém dni závodění a tak by mohli si užit všech tří hlavních fast foodů a tak by se to cenilo a respektovalo a uznávalo a také uctívalo.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o planetě F1 a tak by zde byli sjezdy z dálnice závodní na dálnice pro kamiony a autobusy a tak by mohli navštěvovat KFC ,Mcdonald nebo Burger King a tak by se mohli dobře najíst za slušné peníze a tak by si to všichni užili a stali se svědky krásné práce transformerů které by nás navedli na daný fast food a to se cení a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o planetě SUV Všech a tak by byli zde sjezdy z dálnic a to na místa pro parkoviště pro kamiony a tak by byli busy a také s kamiony s možností zastavit na KFC a Mcdonald a také Burger King a tak by byli na benzínkách všechny tři fast foody a tak by stačilo zajet na co by měl člověk chuť a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o planetě Bugatti a tak by byli planety Bugatti se sjezdy na dálnice pro catering a také pro busy a kamiony a tak by byli zde fast foody a také KFC také Mcdonald a také Burger King a tak by si to všichni užili a stali se svědky krásného navádění transformeru a to se bude cenit a respektovat a uznávat a uctívat a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o planetě Lamborghini a tak by zde byli sjezdy na dálnice pro kamiony a tak by mohli zde být fast foody tedy také KFC také Mcdonald a také Burger King a tak by si mohli vybrat co by preferovali a tak by byli jídla dobrá a za dobrou cenu a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a je respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o planetě Porsche a tak by byli zde tyto dálnice se sjezdy na dálnice pro kamiony a tak by mohli být zde fast foody a tak by byli fast foody dokonalé a precizní a tak by si to všichni užili a stali se svědky krásné práce transformerů a tak by si to lidi užili a stali se svědky dokonalého dopravování transformerů samotnými a to se cení a respektuje a uznává a uctívá.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o planetě Prémiových vozů a tak by byli tyto vozy s dálnicemi se sjezdy na dálnice pro kamiony a také pro busy a tam by byli KFC a také Mcdonaldy a také Burger Kingy a tak by si to všichni užili a stali se svědky dobré práce transformerů s naváděním na cíl který by si posádka vytyčila tedy fast food a to je respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že by si šlo užívat planety Gran Turismo s Bugatti Chironem Pur Sportem a tak by si šlo užívat replik okruhů na živo a tak by byli Pur Sporty nejlepší Chirony do zatáček a to se respektuje a uznává a také uctívá a to se stane stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a tak si to lidi užijí a stali by se svědky krásných okruhů a to bude skvělé a perfektní a nejlepší.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o nejlepším Bugatti do zatáček a tím je Bugatti Divo a tak by byli tyto vozy nejlepší na planetě Gran Turismo a tak by byli planety krásné a také identické jako ve hře a tak by byli auta s možností si užít okruhu a tak by byli auta pekelně rychlá a to se cení a respektuje a uznává a uctívá a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Bugatti Chiron Profille a tak by byli tyto vozy dobré pro okruhy na planetě Gran Turismo a tak by byli vozy dost rychlé aby mohli být na těchto okruzích a tak by stáli 225 milionů a to se cení a respektuje a také uctívá a také uznává a to se stane stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to zážitek zajet si okruhy a očichat se společně a tak by byli okruhy zajety velmi dobře s Profillem a to se cení a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o užívání si okruhů na planetě Gran Turismo s Ferrari Laferrari a tak by byli okruhy dokonalé a precizní a také Laferrari by byli skvělé a perfektní a tak by byli auta s pěknou rychlostí na těchto okruzích a zároveň v klidu protože by byli postaveny ještě lépe než ve hře a to protože grafika není tak dokonalá a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Mclarenu P1 a jeho zajetí nejlepších časů a to na planetách Gran Turismo protože je brutálně rychlý a tak by byli auta dobře přijaty protože jsou dobře ovladatelná a také kvalitní a tak by byli auta dobře užívána a tak by nehrozil žádný kiks nebo nehoda protože auto je postaveno pro amatéry a to se cení a respektuje a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o  Mclarenu a jejich Speedtailu a tak by mohli být Speedaily dobré pro planety Gran Turismo a tak by si to všichni užili tedy tři lidi a tak by mohli byt Speedtaily dokonalé a precizní a důmyslné a chytré a tak by byli dost rychlé také dokonalé a perfektní a tak by byli Speedtaily určeny pro tuto planetu a tak by se to cenilo a respektovalo a uznávalo a uctívalo.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o VW Golfu R a tak by mohli na okruhy Gran Turismo a tak by mohli být bez úprav a také jen z fabriky a tak by mohli si užit Golfu na okruzích které by byli krásnější než ve hře a tak by byli za hodně peněz a tak by si to všichni užili a stalo se svědky  dobré práce transformerů a také krásné práce a to se cení a respektuje a uznává a uctívá.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Toyotě Yaris GR  a tak by byli tyto auta pro tuto planetu tedy Gran Turismo skvělé a tak by mohli mít 280 koní a volné silnice a také okruhy a tak by si šlo vybrat okruh ze hry a na tom by šlo závodit a to se cení a respektuje a uznává a uctívá a také je to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věci a také normální věcí a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Mercedesu AMG GT Black Series a tak by byli tyto auta dokonalá a precizní na planetě Gran Turismo a tak by si to s nimi všichni užili a stali se svědky dobré práce transformerů a také krásné práce a to se bude cenit a respektovat a uctívat a také uznávat a také to bude stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a také to bude respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Mercedesu AMG ONE a tak by byli tyto auta pro okruhy Gran Turismo dokonalé a precizní a tak by zajížděli nejlepší časy a pokládali rekordy a tak by byli vozy ceněny a tak by si to všichni užili stali se svědky krásné práce transformerů a to bude stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a také to bude respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o motorech Ferrari z F1 v civilních autech a tak by mohli být například ve Ferrari Laferrari a tak by si to všichni užili a stali se svědky dokonalé a krásné práce strojů a tak by byli auta nejlepší protože by měli motor z F1 jako u Mercedesu ONE a to se cení  a respektuje a uznává a uctívá a je to stereotyp a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Mclarenu a tak by byli z F1 motory v autech jako například Mclaren P1 nebo Speedtail a tak by mohli být auta pekelně rychlé a to se bude cenit a respektovat a také to bude stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to něco nového kdy po 50000 km se bude dělat generálka motoru a to je respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Lotusu a také možnosti používat motor z F1 v sériových autech a tak by byli auta jako Lotus Evija s motorem z F1 a tak by si to všichni užili a stali se svědky krásné a dokonalé práce a také precizní v provozu a tak by si to všichni užili a stali se svědky krásné a dokonalé práce transformerů a to se cení a respektuje a uznává a uctívá a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Alfě Romeo a tak by byli tyto monoposty z F1 s motorem v sériových autech a tak by si to všichni užili a mohli by ho dat do malého supersportu od Alfy Romeo a tak by byli tyto auta mega rychlá a také ovladatelná a to se bude cenit a respektovat a bude to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to respektabiní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Moto GP a jejich motoru ze závodů v sériových motorkách a tak by byli Hondy s motory z Moto GP za 2,5 milion a tak by mohli si užívat jejich táhnutí a také akcelerace z 0 na 100 km/h a tak by si to všichni užili a stali se svědky krásné práce transformerů a tak by byli transformeři spalováky a mohli by i učit amatéry a jak jezdit a mluvit při jízdě na řidiče přes sluchátko.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Kawasaki a její verzi z Moto GP a tak by byli Kawasaki s motorem z Moto GP v sériové výrobě a tak by byli s možností jezdit pekelně rychle a to by si všichni užili a stali se svědky krásné a dobré práce transformerů a to se bude cenit a respektovat a bude to uctívané a uznávané.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o pokračování Ducati Desmosedicci RR a tak by byli nové Panigale s motorem z Moto GP a tak by mohli mít motor s výkonem 220 koní a tak by mohli být mega rychlé a tak by byli Ducati s motory z Moto GP velmi oblíbené a také závodní a se skvělým zrychlením a to se cení a respektuje a uznává a uctívá.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Suzuki a jejím motoru z Moto GP a tak by byli motorky dokonalé a precizní a důmyslné a chytré a tak by mohli být z Moto GP motory v sériových motorkách a tak by si jich všichni užili a stali se svědky krásného svezení a také dobré práce motorky celkově a tak by měli brzdy Brembo a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit Yamaze a tak by byli motorky z Moto GP a jejich motory v civilních verzích a tak by byli motorky s motory z Moto GP tedy mega rychlé a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a také je to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to se stane respektabilním a skvělým a perfektním a nejlepším.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o BMW a jeho verzi z Moto GP a tak by byli s motory z Moto GP civilní mota a tak by byli mota mega rychlé a také dobře ovladatelné a je to pro jezdce kteří mají něco za sebou což by byla priorita těchto motorek tedy zkušenost a tak by si to mohli lidi užít a tak by mohli se pohybovat po planetě Zemi a to je respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o závodech Hondy Goldwing a tak by byli tyto závody s možností sériových Goldwingu a tak by si to všichni užili například na Salzburgringu a tak by se jezdilo o hodnotné ceny a to Yamahu R1M1 a tak by šla zpeněžit za 450000 korun a tak by byli motorky dokonalé a precizní a mohli by být nejlepší jen ti nejšikovnější a s dokonalým vedením stroje a to se cení a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o HD Road King a jejich závodech a tak by byli oficiální závody Road Kingů a tak by si to všichni užili a to v základním stavu motorky a tak by byli Road Kingy s možností vyhrávat o hodnotné ceny a v tomto případě by to byla Ducati V4R 2023 a tak by šla zpeněžit za 900000 korun a také si ji nechat pro užívání si dokonalého a precizního stroje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Ducati Multistrádách a jejich závodech a tak by byli oficiální závody a tak by byli Multistrady 1200 dokonalé a precizní a také důmyslné a chytré a tak by byli motorky možné používat v závodech na okruhu a také na okreskách k tomu určených a tak by to byla zábava a šlo by i o hodnotné ceny a to Suzuki Hayabusu 1300 2023 a to je respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Ducati XDiavelu a tak by byli tyto motorky v závodech mezi sebou v sériovém stavu a tak by byli XDiavely dost rychlé protože jsou na to stavěny a tak by byli s dobrou práci XDiavelu a také krásnou prací a tak by si to všichni užili a stali se svědky brutální show a také se to respektovalo a uznávalo a uctívalo a stalo se to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o závodech Indiánů Dark Horse a tak by byli tyto stroje s možností závodit a tak by byli závody se sériovými transformery tedy bez zásahu do hmotnosti a také do výkonu motorky a to se bude cenit a respektovat a uznávat a uctívat a bude to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o BMW Choperech a tak by byli mezi sebou v závodech mezi BMW a tak by byli BMW Chopery rychlé a také schopné v zatáčkách a tak by byli BMW rychlí a precizní protože BMW umí tedy stavět dobrá auta a také motorky a to se cení a respektuje a uznává a uctívá a stane se to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o skládajícím stolku před spolujezdcem u hothatchu a tak by byl skládací a tak by šlo na něm jíst a tak by byli užitečné a precizní a také důmyslné a chytré a tak by byli stolky skládací a šlo by vždy když by člověk chtěl rozložit a nejíst se jídlem z Fast foodu nebo vlastním jídlem kde by byl i držák na nápoje a tak by se to cenilo a respektovalo a uznávalo a uctívalo.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o SUV a tak by byli zde stolky pro spolujezdce ve předu a tak by byli stolky skládací a tak by šel kdykoliv vytáhnout a rozložit z prostředku auta pod loketní opěrkou a tak by byli stolky velmi užitečné a také přínosné a to se cení a respektuje a uznává a uctívá a stane se to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o novince u luxusních limuzínách a to by byli stolky spolujezdce ve předu a tak by byli tyto stolky skládací a tak by šlo ho kdykoliv rozložit a tak by se mohl člověk najíst a napít například z fast foodu za jízdy a tak by se to zavedlo a stalo stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to bude respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o planetách pro výrobu sladkostí a tak by byli sladkosti vyráběny a rozváženy z této planety do celého vesmíru a galaxii a tak by byli sladkosti zajištěny a tak by se stali dostupnými všude a tak by byli každý den vyráběny sladkosti a rozváženy a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a bude to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit planetě pro výrobu pneumatik a tak by byli vyráběny pneumatiky na jedné planetě a také by byli odtud rozváženy do všech koutů vesmíru i jiných vesmíru podle domluvy a také podle psaných smluv o dovozu pneumatik na jiné vesmíry a to se cení a respektuje a uznává a uctívá a je to respektabiní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o planetách kde se bude vyrábět benzín tedy rafinérie a tak budou moci kouřit a smrdět a nikomu to nebude vadit a tak by byli samotné planety pro výrobu benzínu a nafty a tak by si to všichni užili tedy benzínu z těchto planet a ten by byl na mých planetách zadarmo a to se cení a respektuje a uznává a uctívá a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o ovoci a tak by existovali planety s ovocem a tak by byli zde pěstovány všechny ovoce a také rozváženy do všech koutů vesmíru a tak by byli transformeři dokonalý a precizní a tak by mohli každý den nakládat na vesmírné lodě ovoce a tak zaopatřit vesmíry a také galaxie a tak by se to zavedlo a stalo stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o vesmírech a jejich planetách a jejich výrobě aut a tak by zde měli všechny automobilky svoje zastoupení kde by se vytvářeli nové vozy všech značek kteří by byli potom prodávány za licenci a tak by si to nikdo nenechal ujít a šel by do toho a tak by mohli vytvářet nové auta a také motorizace a také nové designy.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že všechny planety s výrobou surovin s jídlem atd. by mohli být za dobré peníze placeny tyto služby a tak by byli planety dokonalé a precizní a dobré a také by byli ceny rozumné ale pořád by byli výnosy větší než náklady a tak by se to cenilo a respektovalo a uznávalo a také uctívalo a to se cení a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o obchodech s podprdami a tak by byli na planetě Prsatých obchody s podprdami a tak by byli podprdy na všechny velikosti a tak by mohli být i na Beshine což je nejprsatější žena na světě a tak by byli bud tvořeny na zakázku nebo vybírány v obchodech a to se bude cenit a respektovat a uznávat a také uctívat a také to bude respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o legínách pro planetu Velkých zadků a tak by byli legíny v modě aby vynikl jejich zadek a tak by byli ženy spokojeny a také šťastní protože by vypadali sexi a tak by byli legíny oblíbené a zavedlo by se to a cenilo a respektovalo a také uctívalo a také uznávalo a bylo to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o planetě Sexu Mladých a tak by se sem hodilo nosit značkovou modu Diesel a tak by byli Diesely dokonalé a precizní a důmyslné a chytré a tak by si to všichni užili a cítili se dobře protože tato značka je dobrá pro dobrý pocit a tak by byli tyto ženy a muži s Dieselem a tak by byli lidé spokojeni a také šťastní z dobré mody.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Dolce a Gabanna modní značce nositelných tedy krásnými ženami a tak by byli krásné ženy ještě hezčí a tak by byli Dolce a Gabanna dokonalé a precizní oblečení pro smetánku a tak by byli tyto oblečení oblíbené a tak by si to lidi užili a stali se svědky krásných kreací kabátů nebo ženských oděvu a to se cení a respektuje a uznává a uctívá.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit hothatchých na vlacích a tak by byli VW Golf R na vlaku a tak by mohli cestovat do obchodů s transformery a tak by byli velmi krásné na pohled když by vezli hothatche a tak by byli i dobré a tak by si to všichni užili a stalo se to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to se bude cenit a respektovat a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Toyotě Yaris GR a jeho vození na vlaku a tak by byli Yarisy GR s možností jezdit na vlacích a tak by byli krásně vidět a tak by dělali dobrou reklamu například na planetě Japonských aut a to se bude respektovat a uctívat a uznávat a bude to stereotypem a běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Hondách Civic Type R a tak by byli Civici krásně vidět a tak by mohli dělat reklamu a také dobré jméno značky a tak by se vlaky s Civicy zavedli a jezdili by přímo do obchodů s transformery a to se cení a respektuje a uznává a uctívá a také to bude stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Renaultech Meganech RS a tak by byli vozeny na vlacích v krásných barvách tedy v oranžové nebo žluté a tak by byli transformeři vidět krásně na vlacích kde by dělali reklamu a tak by mohli připoutat nové zákazníky a tak by si to všichni užili a stali se svědky krásné práce vlaků které by vezli auta přímo do obchodů s transformery.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Bugatti Veyron SS a jeho klaksonu jako u kamionu a tak by byli klaksony velmi hlasité ale také preventivní když by chtěl někdo vjet Veyronu do cesty a tak by zatroubil a měl by respekt a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a také by to byl stereotyp a také běžná věc a také dobrá věc a také normální věc a to bude respektabilní a také skvělé a nejlepší.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Bugatti Chiron SS a tak by byli tyto Chirony s klaksonem jako u kamionu a tak by byli dost hlasití pro předejití kolize kdyby byl ve slepém úhlu a tak by mohli najet Chironu do cesty a tak by zatroubily a upozornil řidiče že jede zrovna Chiron a tak by se to cenilo a respektovalo a uznávalo a také uctívalo a také to bylo respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Bugatti Centodieci a tak by měl klakson jako kamion a to proto aby mu nikdo nevjel do cesty a tak by když by bylo potřeba zatroubit tak by byl dobře slyšet což je priorita tedy bezpečnost vozu Bugatti a proto budou mít klaksony jako kamiony a tak budou monumentální a také chytré a perfektní a nejlepší.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Bugatti Divu a tak by byli Diva s klaksonem z kamionu a tak by troubil velmi hlasitě a tak by si to lidi užili tedy klaksonu jako kamion a tak by mohli na sebe upozorňovat klaksonem když by chtěl někdo vjet Divu do cesty a to je cenné a respektované a uctívané a také uznávané a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Bugatti Chiron Pur Sport a tak by byli tyto vozy s klaksonem z kamionu a tak by mohl na sebe upozorňovat tímto klaksonem a tak by se nemohlo Bugatti nic stát a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a stane se to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to žádané a respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Bugatti Chiron Sport a tak by byli tyto auta dokonalé a precizní s klaksonem a jako z kamionu a tak by troubili a tak aby na sebe upozornili a tak by byli klaksony perfektní věcí a jak upozornit na svojí účast v provozu kdyby ho někdo nevidět a vjel by mu do cesty a to se cení a respektuje a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o planetě Lamborghini a tak by zde byl na zadním skle u aut vždy nápis jaký režim má a na který jede a tak by měl bud Strada tedy volný režim nebo Corsa a tak by mohl byt připraven na závody a tak by mohli ukazovat jemu jestli chtějí závodit nebo potřebuje něco vyřídit telefonicky a tak by  měl zapnutý na skle slovo Strada a tak by nemusel závodit a měl by klid.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Ducati Xdiavel a tak by mohli mít hroty na zadních širokých gumách a tak by mohli jed na sněhu a tak by mohli být gumy dokonalé a precizní a tak by mohli závodit ve sněhu nebo jen tak blbnout a tak by si to všichni užili a stali se svědky krásné práce transformerů a také dobré práce a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Ducati Multistrádě a tak by byli Multistrády 1200 s hroty a tak by byli s možností závodit na sněhu a tak by mohli postupovat ledem s grácii a také s lehkostí sobě danou a tak by byli Multistrády 1200 nejlepší do sněhu s hroty a to se cení a respektuje a také uznává a také uctívá a to se stane stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Hondě Goldwing a tak by byli tyto motorky s hroty na gumách a tak by byli s možností se svézt na sněhu a ledu a tak by nezávodil kvůli své hmotnosti a tak by si to všichni užili a stali se svědky jak Goldwing krásně pracuje na ledu a to se bude cenit a respektovat a také uznávat a také uctívat a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o HD Road Kingu a tak by byli s hroty pro jízdu na ledu a tak by si to všichni užili a měli by dobrý a nový zážitek a tak se to cení a respektuje a uznává a uctívá a to se stane stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to bude respektabilní a také skvělé a také perfektní a také nejlepší.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o autonomním whelie a to u superbiku a tak by byli whelie bez držení rukama a tak by mohli motorky jet sami na zadním bez zásahu řidiče a tak by mohli machrovat a tak by mohli si užít jízdu bez držení a jen jed po zadním a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a bude to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o čtyřkolce a tak by byli čtyřkolky s možností autonomního whelie a tak by byli s možností jezdit po zadním bez držení rukou řídítek a tak by byl na čtyřkolky spoleh protože by to byl neomylný transformer a tak by si to lidi užili a stali se svědky krásné a chytré práce čtyřkolky a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o maxiskůtru a jeho ježdění na zadním kole a to autonomně a to bez držení rukami a tak by mohl jen zaujmout pozici pro jízdu a tak by mohl jezdit po zadním skůtr sám a to se cení a respektuje a uznává a uctívá a to se stane stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to cenné a respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o naháčích a tak by byli s možností autonomního whelie a tak by byli bez držení rukami řídítek prováděny whelie na zadní kolo bez sebemenšího držení rukami a tak by se to zavedlo a stalo se to respektovaným a také slavným a to se bude cenit a bude to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to bude respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o supermotu a tak by byli supermota s možností jezdit na zadním kole autonomně tedy whelie a tak by si to všichni užili a stali se svědky krásné práce transformerů a také dobré práce a to se bude cenit a respektovat a také uznávat a také uctívat a tak by byli také stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o nejlepším zvuku výfuku u SUV a tak by jim bylo Lamborghini Urus Venatus a tak by byli tyto vozy nejlepší s trojuhelníkovými výfuky a tak by byli se skvělým soundtrackem a také hlubokým basy a tak by byli Venatusy od Mansory respektabilním tuningem kdy má i krásný bodykit a také krásná kola a tak by mohl byt nejlepší a to s cení a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o hothatchých a to o nejlepším zvuku a tak by jim byla Honda Civic Type R a tak by byli Type R-ka nejlepší s nejlepším zvukem protože dokážou krásně sprintovat a mít při tom krásný zvuk a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a tak by se to stalo stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to je respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o sedanech a tak by byli sedany s nejlepším zvukem a tak by byli Mercedesy S 63 AMG 2023 s nejlepším zvukem a tak by mohli byt odhlučněné a také hlučné a také s krásně se linoucím zvukem z výfuků a tak by si to všichni užili a stali se svědky krásné práce a také dobré práce transformerů v oblasti výfuku a to se bude cenit a respektovat a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Kombících a tak by měli nejhezčí zvuk u nich Audi RS6 2023 a tak by mohli si užívat zvuku z výfuků který by byl omamný a dokonalý a precizní a tak by si ho každý užil a tak by se stalo topem auto a důmyslným a chytrým a mohlo by být skvělé a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o F1 Ferrari a tak by měl tento monopost nejlepší zvuk a tak by mohli byt tedy prohlášeny za nejlepší zvuk v tomto voze monopostu a tak by si to všichni užili a stali se svědky krásného zvuku a také dobrého zvuku a tak by byli monoposty nejlepší a také perfektní a skvělé a byli by respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o hypersportech a také o jejich nejlepším zvuku a tak nejlepší zvuk by měl Koenigsegg Jesko a tak by měl krásný zvuk tedy slabší verze a ne Absolut a tak by byli auta dokonalá a precizní a důmyslná a chytrá a tak by si to všichni užili a stali se svědky krásné práce a také dobré práce hypersportu a tak by si to lidi vychutnali tedy majitelé a tak by se stal tento hypersport s nejlepším zvukem a to je respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o kabrioletech a to že budou nejlepší ve vzduchu a tak by byli s letem nejlepší a tak by mohli být se staženou střechou a tak by si to lépe užili než na zemi a tak by si to všichni užívali a stali se svědky krásného kochání se na svět a tak by si to všichni užili a stali se svědky krásné a celkově dobré práce a to bude respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o permanentce pro cesty mezi planetami a tak by byli permanentky za 7 milionu na rok a tak by byli tyto permanentky výhodnější než placení za jednotlivé cesty a tak by mohli lidi cestovat s krásnými zážitky ze všech planet kdy by mohli navštěvovat každou planetu za rok s lidskými zájmy a tak by si to lidi užili a stali se svědky krásné práce a to se cení a respektuje a uznává a uctívá.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že bude stačit jen pas pro všechno a tak by mohli cestovat s pasem a také bude tak lustrován a tak by se to stalo stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a tako normální věcí a pas se opět stane skvělým a také nejlepším a to se bude cenit a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o občance a tak by byli občanky také použitelné místo pasů a tak by mohli na občánku cestovat také mezi planetami a tak by byli občanky krásné pro lustraci a tak by mohli si to užívat a také by to bylo respektováno a uznáváno a uctíváno a tak se to stane stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to bude respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že nejdůležitější po změně bude koupit byt a tak by byli byty prodávány jako rohlíky a tak by mohli lidí si užívat nových bytu a to nových mezonetových atd.a tak by byli byty dokonalé a precizní a tak by si jich všichni užili a stali stereotypem  a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že po změně bude potřeba si koupit také dům a tak by byli domy prodávány a tak by si jich lidi užívali a tak by se stali respektovanými a také uctívanými a také uznávanými a tak by to bylo stereotypem a běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to se stane skvělým a také perfektním a bude to respektabilní a to se cení a je to precizní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že po změně bude potřeba vedle domu koupit auta a tak by byli auta se skvělým výběrem a tak by mohli být prodávány jako rohlíky a tak by mohli si kupovat Volva pro jejich bezpečnost a také BMW také Audi také Mercedes a také Koenigsegg a tak budou lidi spokojení a také budou s novými auty a tak se budou moci přemisťovat podle sebe a kam by potřebovali.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že lidé si po změně budou kupovat motorky a tak by byli motorky se skvělým výběrem a tak by si to lidi užili a stali se svědky krásných motocyklů a také respektovaných a uznávaných a uctívaných motocyklů a tak by si to lidi vychutnali a stali se svědky krásné práce a to se stane stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to se cení a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tancích a tak by byli tanky s možností si je kupovat po změně a tak by byli časté tanky s možností značek RR ,Audi Mercedes a také BMW a také Lexus a tak by mohli si je lidé užívat tedy prostupnosti v terénu a také na asfaltových cestách a tak by si to lidi vychutnali a stali se svědky krásné práce tanku a také dobré práce a to by bylo respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o čtyřkolkách a tak by mohli si je po změně užívat lidi a tak by byli čtyřkolky dokonalé na precizní a důmyslné a chytré a tak by mohli si je lidé vychutnat a také si je užívat a to by se respektovalo a uznávalo a také uctívalo a bylo to stereotypem také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Ikei a tak by musela Ikea stíhat vyrábět výrobky protože by o ně byl velký zájem a tak by Ikea byla respektována a uznávána a uctívaná a tak by si to všichni užili a stali se výrobky se spokojenými lidmi a také šťastnými a to se bude cenit a respektovat a uznávat a uctívat a bude to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Kice a tak by byli Kiky s možností vyrábět spoustu zboží aby uspokojili poptávku a tak by mohli začít vyrábět taky více a mohli být Kiky dokonalé a precizní a důmyslné a chytré a tak by mohli nabízet pořád nové zboží a uspokojit poptávku a to se cení a respektuje a uznává a uctívá a tak se to stane stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Dieselu značce modního oblečení a tak by byli Dieseli s tím že by museli stíhat vyrábět výrobky a tak by byli výrobky dokonalé a precizní a tak by mohli být vítány a tak by se to stalo stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to se stane respektovaným a také uznávaným a také uctívaným a také to bude respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Replay modě a tak by byli Replaye dokonalé a precizní a důmyslné a chytré a tak by museli vyrábět aby uspokojili poptávku a tak by mohli být tyto oblečení jedny z nejkvalitnějších a tak by mohl být Replay oblečení tak že by uspokojili poptávku a tak by se to cenilo a respektovalo a uznávalo a uctívalo a bylo by to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o srazech Mercedesů Mclaren SLR a tak by mohli se setkat na letištích a tak by mohli být jednou do roka a tak by byli zde kupé a také kabria a tak by si to všichni užili a to i tuningu nebo ve verzi Dědictví a také by si to lidi užili a stali se svědky krásné show s akrobacií na motorkách a také by mohli chodit na baňku benzínu a to se bude respektovat a uznávat a uctívat.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Bugatti Chiron Pur Sport a tak by byli srazy těchto vozů a tak by mohli jezdit na tyto srazy po svolení majitele a tak by mohli být na srazu dokonalý a precizní a tak by mohli být se sprinty mezi sebou a tak by mohli byt i v tuningu například od Mansory a tak by si to všichni užili a stali se svědky krásné práce transformerů a to by se cenilo a respektovalo a uctívalo a uznávalo a také by to bylo respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o srazech Bugatti Diva tedy jen tohoto vozu a tak by mohli být auta dokonalá a precizní a důmyslná a chytrá a tak by mohli být krásná na srazu s akrobacií na motorkách a taky by mohli zajít na baňu s benzínem a tak by si to všichni užili a stali se svědky krásné a dobré práce transformerů a tak by se to respektovalo a uznávalo a uctívalo a také to bylo respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o srazech Ferrari Laferrari a tak by byli tyto vozy se speciálním srazem kdy by byli sériové auta a také tuning od Novitecu a Mansory a tak by byli Laferrati dokonalé a precizní s důmyslné a chytré a tak by si to všichni užili a vynikly by zde jen transformeři a tak by se to zavedlo a stalo respektovaným a uctívaným a také uznávaným.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Mclarenu P1 a tak by byli tyto vozy se srazy na letištích například v Minoni v ČR a tak by si to všichni užili a stali se svědky krásných sprintů mezi sebou a tak by mohli hrát o peníze a tak by dovezli domu peníze z výher a tak by se to respektovalo a uznávalo a uctívalo a také se to stalo stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to bude respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Mclarenu Speedtail a tak by byli srazy se Speedtaily s možností užívat si se stejnými vozy jako on jen v jiné barvě a tak by si to všichni užili tedy tuningových aut a tak by byli auta pořád dokonalá a jiná a tak by mohli být respektovány a uznávány a uctívány a to se bude cenit a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Porsche 918 Spyder a jeho srazech a tak by byli srazy jen s těmito vozy a tak by mohli být auta dokonalá a precizním a důmyslná a chytrá a tak by byli auta s s tuningem od Mansory a také od Tech-artu a tak by byli vozy pekelně rychlé a tak by se to respektovalo a uznávalo a uctívalo a stalo se to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to bude respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Koenigseggu Jesko a ty by byli s možností mít svůj sraz a tak by byli s akrobacií motorek a také s chozením na baňku a tak by si to všichni užili a stali se svědky krásného chovaní Jeska a tak by bylo Jesko přátelské a mělo spoustu kamarádu a to se bude cenit a respektovat a také uznávat a také uctívat a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Koenigseggu Agera a tak by byli Agery s vlastním srazem a to Agera S ,R ,RS a One-1 a tak by si to všichni užili a předávali si svoje zkušenosti s lidmi a také by byli respektovány a také uznávány a také uctívány a tak by se to stalo stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to se cení a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Pagani Huayře a tak by byli Huayry dokonalé a precizní a taky by měli vlastní sraz a tak by mohli na to dostat povolení majitelem a tak by si to Huayry užili tedy akrobacie motorek a také chození na baňku a vyměňování si zkušeností a to bude respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o čtyřkolce Yamahy Raptor a tak by byli Raptory s možností mít vlastní sraz a tak by byli na letišti které by bylo opuštěné a tak by si užili akrobacie motorek na rampách a taky by mohli si zajít na baňku a to se cení a respektuje a uznává a uctívá a bude to stereotyp a také běžná věc a také dobrá věc a také normální věc a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Hondě Goldwing a tak by mohli být srazy těchto motorek a tak by mohli být srazy velké a také by je pouštěli majitele na srazy a tak by si to Goldwingy užili a stali se svědky krásné show a také krásného programu a to se bude respektovat a uznávat a také uctívat a bude to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to celkově respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Ducati Multistradě a tak by byli Multistrady 1200 s možností mít vlastní sraz a tak by si to užili a stali se svědky krásného programu a tak by se to respektovalo a uznávalo a uctívalo a tak by byli zde akrobacie na rampách u motorek a také možnosti si zajít na baňku s kamarády a tak by mohli pít benzín a to by se stalo respektabilním.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o HD Road Kingu a tak by mohli být Road Kingy s vlastním srazem a tak by mohli být Road Kingy dokonalé a precizní a důmyslné a chytré a tak by mohli být ceněny a respektovány a také uctíváni a také uznávání a tak to bude stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to se stane respektabilním.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o HD Elektra Glide a tak by byli tyto motocykly s možností mít vlastní sraz a tak by si to užili tedy programu a mohli by zajít na baňku benzínu a tak by mohli si užívat srazu a tak by se to cenilo a respektovalo a uznávalo a také uctívalo a bylo to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to se bude uznávat a také to bude respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Suzuki Hayabuse a tak by mohli být Hayabusy 1300 s možností vlastního srazu kde by byli sprinty mezi sebou o peníze a také by mohli mít krásný program pro zábavu a tak by se Hayabusy dobře pobavili a to by se cenilo a respektovalo a uznávalo a také uctívalo a také by to byl stereotyp a běžná věc a také dobrá věc a také normální věc a to bude respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Suzuki B-King a tak by mohli byt B-Kingy s vlastním srazem a tak by si to všichni užili a stali se svědky krásného programu a tak by mohli sledovat akrobacii motorek na rampách a také chodili na baňky nebo sprintovat o peníze a tak by se to stalo zavedeným a také stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to se cení a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o srazech Ducati XDiavelu a tak by byli XDiavely dokonalé a precizní a taky by byli pěkně rychlé a tak by mohli dělat sprinty a také si užívat doprovodného programu a to se bude cenit a respektovat a uznávat a také uctívat a bude to stereotypem a běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to skvělé rychlé a nejlepší a také respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o BMW M 1000 R 2023 a tak by byli tyto motorky s možností vlastního srazu a tak by byli s doprovodným programem a také se sprinty a také by hráli o peníze a to se bude cenit a respektovat a uznávat a uctívat a bude to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to bude respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Hondě Fireblade 1000 RR 2023 a tak by byli tyto motorky s vlastním srazem strojů a to všech ročníků a tak by mohli být Hondy na stejném místě v jednom druhu a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a stane se to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to bude skvělé ,perfektní a nejlepší a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o srazech Lamborghini Venena a tak by mohli byt s nimi majitelé a tak by mohli být transformeři s možností mít sraz s lidmi a tak by si to všichni užili a stali se svědky krásného doprovodného programu a jako je akrobacie motorek a také chození na baňku a také sprinty o peníze mezi lidmi a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a to je respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o srazech tanku Audi a tak by mohli být tanky s možností si užít doprovodný program a to bez lidí a tak by mohli být tanky dokonalé a precizní a tak by mohli být tanky důmyslné a chytré a tak by uměli udělat dobrou show a tak by se to cenilo a respektovalo a uznávalo a uctívalo a bylo to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tancích BMW a tak by měli vlastní sraz a tak by mohli jezdit jen tanky bez lidí a mohli si užít doprovodného programu a tak by vše platil stát a to zábavu transformerů a také oddych od běžného života a tak by si to všichni užili a stali se svědky dobré práce transformerů a tak by se to zavedlo a stalo uznávaným a uctívaným a to by bylo respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit tancích Lexus a tak by byli tanky dokonalé a precizní a důmyslné a chytré a tak by byli tanky s doprovodným programem a také dobrou zábavou a tak by si transformeři odpočinuli a vypnuli by a tak by si užili srazu a to s cení a je to uctívané a uznávané a to se stane stereotypem a takém běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tancích RR a tak by byli tanky s možností jezdit na srazy pro ně určené a také na letišti které by bylo opuštěné a tak by mohli být RR s možností doprovodného programu a také by si tu užívali baněk a také akrobacie motorek a také by mohli sprintovat o peníze a tak by se to cenilo a respektovalo.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o srazech vrtulníků Apache a tak by byli tyto stroje s doprovodným programem a tak by si to mohli vrtulníky užívat a vše by platil stát a tak by byli transformeři odpočatí a mohli by nastoupit do denního života a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a stane se to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o vrtulníku Viper a jejich srazech s doprovodným programem a tak by mohli létat a jít na baňku a také se dívat na akrobacii jezdců na croskách a tak by mohli si užít sraz a tak by byli srazy ceněny a také uctíváni a uznáváni a respektováni a to se stane stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o srazu tahačů Brabusu a tak by byli Brabusy dokonalé a precizní a důmyslné a chytré a tak by mohli mít doprovodný program který by byl krásný a tak by mohli i sprintovat o peníze a tak by byli transformeři skvělí a nejlepší a stali se respektovanými a také uznávanými a uctívanými a tak by se stali stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to bude respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o srazech kamionů Maybach a tak by byli srazy dokonalé a precizní a důmyslné a chytré a tak by si je kamiony užili a stali se svědky dobrého programu a tak by mohli zajít na baňku a tak by mohli si užívat transformeři a také kamarádu a tak by se všichni sešli jednou za rok a vyměnili si postřehy ze života a tak by se to cenilo a respektovalo a uctívalo a také uznávalo a také to bylo respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o náhradních dílech pro Bugatti Veyron SS a tak by byli tyto díly navždy a tak by byli díly používány na Veyron SS a tak by si to všichni užili a mohli by být vždy v dobré kondici a tak by při aute ve spalováku mohli měnit díly a tak jezdit dál a to se cení a respektuje a také uznává a také uctívá a to se stane stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Bugatti Divu a tak by byli vždy náhradní díly na tento model a tak by mohli mít za 1 milion let pořád díly na Divo a tak by mohli jezdit pořád jako nový a tak by mohli si užít jízdy a tak by byli Diva krásné a dokonalé a také se to stalo respektovaným a také uctívaným a uznávaným a také to byl stereotyp a také běžná věc a také dobrá věc a také normální věc a to bude respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Ferrari Laferrari a tak by byli Laferrari s možností mít pořád nové díly a to protože je to nádherný transformer a tak by mohli být s možností mít díly za 1 milion let a tak by byli transformeři dokonalý a precizní a tak by si to všichni užili a stali se stereotypem a běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a také by se to cenilo a respektovalo a uctívalo a uznávalo a bylo to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Bugatti Centodieci a tak by mohli být Centodieci pořád s novými díly a tak by mohli být za 1 milion let a víc díly pro tento vůz jako chladiče také spojka a také převodovka a šlo by o to  aby si to všichni užili a stali s svědky dobré a krásné práce transformerů a také dobré práce a to se bude cenit a respektovat a uznávat a uctívat a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Bugatti Chiron SS a tak by byli zde díly i za milionů let tedy za 10 milionu let a tak by mohli být auta pořád dobrá a pořád pojízdná a to by se cenilo a respektovalo a uznávalo a uctívalo a také by to byl stereotyp a také běžná věc a také dobrá věc a také normální věc a tak by se to stalo skvělým a perfektním a také nejlepším a to bude respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Mclarenu P1 a jeho možností být pořád nový a tak by existovali náhradní díly za 10 milionů let a tak by byli auta pořád nová ve spalováku a tak by si to všichni užili a stali se svědky krásné práce transformerů a také dobré a to by se cenilo a respektovalo a uznávalo a uctívalo a bylo to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to bude respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Mclarenu Speedtail a tak by by tyto vozy s možností mít díly i za 10 milionů let a tak by byl spalovák pořád nový a tak by stačilo vyměnit součástku a mohlo by jet dál a tak by se to cenilo a respektovalo a uznávalo a uctívalo a stalo se to stereotypem a také běžnou věcí a také  dobrou věcí a také normální věcí a to bude skvělé a také perfektní a také nejlepší a tak se to budu cenit a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Bugatti Veyron Rembrant což je limitka pro Veyron Vitesse tedy kabrio zvané Targa a tak by byli tyto vozy dokonalé a precizní a důmyslné a chytré a tak by mohli mít vždy nové díly a tak by mohli i za 1 milion let mít nové díly na tento Veyron a tak by mohli být s výměnou součástek pořád pojízdné a také by si jich lidi užívali a to se cení a respektuje a uznává a uctívá a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Koenigseggu Jesko a jeho náhradních dílech a to i za 10 milionu let kdy budou pořád k dispozicí a tak by si je lidi užili a stali se svědky krásného Jeska s dobrými jízdními vlastnostmi a tak by si to Jesko zasloužilo a tak by mohli být pořád nové a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a bude to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Pagani Huayře a tak by taky byli na těchto vozech i za 10 milionů let náhradní díly a tak by byli Huayry pořád nové a tak by mohli jen vyměnit náhradní díl a mohlo by jet dále a tak by si to všichni užili a stali se svědky krásné a dobré práce transformerů a ve spalováku a to se cení a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Mclarenu P1 kabrio a tak by byli P1-ky s kabriem a tak by si to všichni užili a stali se svědky dobré práce a také krásné práce transformerů ve spalováku a tak by si to všichni užili a stali se svědky přesného chování P1 a tak by byli P1 žádané a také by mohli být dobře prodávány a také by mohli být na odbyt a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Lamborghini Revuelto a tak by byli Revuelta Roadstery a tak by mohli být s lepším vnímáním zvuku a také by si ho mohli lépe užít a tak by byli Revualta dokonalé a precizní a důmyslné a chytrá a tak by mohli být show cary a také by mohli jezdit pekelně rychle s výkonem přes 1000 koní s V12 a tak by si to lidi užili a stali se svědky krásné a dobré práce transformerů a to se cení a respektuje a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Lamborghini Sesto Elemento a tak by byli tyto vozy po faceliftu zadní části která by vypadala výhružně a tak by mohli byt Sesta Elementa kabriolety a také se skvělým zvukem a také se zrychlením na 100 km/h za 2,5 sekundy a také by byli určeny na okruh kdy na silnice by nemohlo a tak by si to všichni užili a stalo s to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to bude respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o nízkých teplotách v noci v Africe a tak by byli zde teploty na bodu mrazu a v Africe by se topilo a tak by se mohli nastavit teploty domu s centrálního ovladače a tak by byli domácnosti v Africe s teplem a tak by mohlo ráno se topení vypnout a tak by byli zahřívání sluníčkem a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že elektromobily budou zásobovat teplem dům a tak by byli tyto čisté energie použity na celém světe a tak by byli auta s elektromobily a tak by mohli být v celém světě například v ČR elektromobily a tak by mohli být s dobrými dojezdy s rychlým nabíjením a tak by mohli dobíjet za 5 minut na 100 procent baterie a to se bude cenit a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Volvu který vidí elektromobilitu velmi zřetelně kdyby chtěl v tomto roce prodávat jen elektromobily a tak by byli u Volva elektromobily zavedeny a tak by mohli jed s bateriemi a tak by mohli být průkopníky elektromobily a tak každý model Volva je dnes elektromobil a to se cení a respektuje a uznává a uctívá a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o autech jako power bankách pro topení domu a tak by v Africe mohli topení pohánět auta a tak by byli s možností se svými bateriemi zásobit dům tedy teplotu a taky by mohli být zásobovány elektrické karmy a tak by mohli být domy vytápěny a tak by si to všichni užili a stali se svědky dobré a krásné práce transformerů a to bude respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o solárech na domech v Africe kteří uskladní energii taky pro provoz topení přes noc a tak by byli soláry dokonalé a precizní a důmyslné a chytré a tak by mohli zásobit dům elektrikou přes noc a tak by mohli přes den zase dobíjet soláry a baterie a to se bude cenit a respektovat a bude to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to se zavede a stane se to respektabilním.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Indii a tak by se zde na domech používali soláry a tak by mohli uskladnit energii a tak by mohli být užiteční pro provoz domácností když by bylo potřeba tepla a tak by se to cenilo a respektovalo a uznávalo a také uctívalo a to se zavede a stane stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a také to bude respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o foukání studeného vzduchu z volantu u auta a tak by byli volanty s možností ventilace a tak by mohli chladit hlavu a tak by se to náramně hodilo a také by se to stalo respektovaným a to se bude cenit a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit volantu a tak by mohl volant foukat mírně teplý vzduch pro hlavu a tak by se mohl zahřát řidič a tak by mohli být na volantu výdechy a tak by je mohli auta využívat na plno a tak by mohli nastavit intenzivní foukaní a také by byli velmi příjemné a tak by se to cenilo a respektovalo a uznávalo a uctívalo a bylo to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o motorkách a jejich výdeších z kokpitu a tak by mohl foukat teplý vzduch z motoru nebo u transformerů uměle vytvořený vzduch a tak by si to všichni užili a byli svědky krásného foukání teplého vzduchu na motorkáře při teplotě 7 stupňů celsia a kdy jsou řidiči kteří jezdí v těchto teplotách a říkají že jak je 4 stupně celsia tak jdou jezdit a to je respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o studeném vzduchu a tak by mohli motorky foukat mírný větřík na tělo z kokpitu a tak by mohli foukat na ruce a tak je chladit a to se bude cenit a respektovat a uznávat a také uctívat a také to bude stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a stane se to skvělým a perfektním a to se bude cenit a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o kamionech  Brabusech a tak by byli s možností že by dávali pozor na přetížení a tak by mohli byt Brabusy s touto funkcí proto aby nedostali pokutu za přetížení u celní Správy a tak by byli kamiony užitečné a hlídali by jakékoliv přetížení a tak by si to všichni užili a stali se bezproblémovými kamiony a tak se to cení a také to bude respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Maybachách kamionech a tak by mohli dávat pozor na to aby nebylo přetížení a tak by dávali kamiony pozor na svojí váhu kterou by měl změřenou a tak by mohl dávat echo řidiči že je přetížen a tak by museli vyskladnit zboží a tak teprve jezdit a to se bude respektovat a uznávat a uctívat a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Dafech a taj by mohli dávat pozor na přetížení a tak by mohli dávat pozor vlastním vážením a tak by mohli dát echo řidiči že je přetížený a tak by mohli být vyskladněny a tak by mohli na dálnici a tak by nedostali žádnou pokutu což by se mohlo stát a tak by si musel dávat pozor na přetížení a to se cení a respektuje a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Iveccu a tak by byli tyto kamiony s možností vážit náklad a tak by dávali echo řidiči že jsou přetížení a tak by se museli vyskladnit zboží a tak by teprve mohl jezdit díky řidiči a transformeru kolik je toho potřeba ještě vyskladnit a tak by byli kamiony užiteční a skvělé a perfektní a to se bude cenit a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Renaultech a tak by byli Renaulty s možností jezdit nepřetížení a to díky transformeru a tak by byli s možností že by vážili kamiony transformeři sami a tak by dávali echo řidiči že je přetížený a tak by se museli vyskladnit a tak teprve pokračovat v jízdě a to se buse cenit a respektovat a uctívat a také uznávat a bude to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Volvech a tak by byli tyto kamiony s možností vážit náklad kamionem a tak by mohli být kamiony s tím že by dávali echo řidiči a ten by  musel náklad vyskladnit a tak by byli v normě a to se bude cenit a respektovat a také uznávat a také uctívat a bude to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to se bude cenit a stane se to respektabilním.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o transformerech a jejich kontrolce na gumy a tak by byla kontrolka na sjetí gum a tak by dával transformer jak vizuální signál na výměnu gum a také by říkali transformeři že je potřeba vyměnit gumy a tak by se to stalo chytrým a používaným a také by to pomohlo od prasknutí gumy a tak by se to hned dořešilo kdyby na planetě Závodníků Všech byli gumy zadarmo a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit kontrolce na sjeté desky a tak by byli lidé s kontrolou která by indikovala sjeté destičky a tak by mohli být vyměněny při prvním servisu a pak by mohl začít jezdec zase závodit a to se bude cenit a respektovat a uznávat a uctívat a bude to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a tak si to všichni užiji a také budou vždy schopnými závodit a to se cení a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o kontrolce stavu kotoučů a to že je třeba je vyměnit a tak by byli kotouče monitorovány a to transformeři u spalováku protože u transformerů by desky nebyli a brzdili by kola sami sešlápnutím pedálu a tak by byli kotouče hlášeny a to se bude cenit a respektovat a bude to respektabiní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o reprácích venku z transformerů a tak by mohli být hlášeny jestli nejsou poškozeny nebo nefunkční a tak by mohli transformeři vše vědět a tak by byli transformeři dokonalý a precizní a důmyslní a chytří a tak by byli repráky vyměněny a tak by mohli zase vydávat zvuk jako motoru což by byla priorita a tak by se to využilo a mohli být auta bezpečná vůči chodcům a to je respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o srazu aut na vzduchu na planetě Zemi a tak by mohli být všechny auta na vzduchu na tomto srazu kde by byli jen auta se vzduchem a tak by mohli být auta krásná a také precizní a také skvělá a také nejlepší a tak by si to všichni užili a stali se svědky krásné práce vzduchových podvozků a to se cení a respektuje a uznává a uctívá.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o srazu kombíku na vzduchu na této planetě například V ČR a tak by byli kombíky dokonalé a precizní a důmyslné a chytré a tak by mohli byt jen kombíky na tomto srazu a tak by si je všichni užili a to zvlášť Audin RS6 nebo obyčejných 6-tek v kombíku a také RS4 kombi a to se bude cenit a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtě hovořit o hothatchých na vzduchu podle podvozku u hothatchů a tak by mohli být hothatche jen se vzduchem a také by mohli být krásné s krásnými podvozky a tak by se to zavedlo a stalo respektovaným a také uctívaným a také uznávaným a to se stane stereotypem a běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a také nejlepším a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o supersportech a jejich srazech na vzduchových podvozcích a tak by mohli sem Audi R8,Ferrari Pista také BMW M4 2023 a také Mercedes AMG GT Black Series a tak by si je všichni užili a stali se svědky krásných staveb a také dobrých staveb a to se cení a respektuje a uznává a uctívá a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Liberty Walk srazu což je výrobce drahých bodykitů na supersporty a tak by byli srazy jednou za rok například v Německu v Berlíně a tak by byli auta dokonalé a precizní a také dobře sníženy až na zem a tak by byli auta krásná a také by měli bodykit od Liberty Walk a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Abt srazu a tak by sem mohli auta jako Audi RSQ8-R také Audi RS6-R také Audi RS7-R a tak by mohli sem všechny auta od Abtu a taky by si to všichni užili a stali se svědky srazu který by se konal jednou za rok a to by se cenilo a respektovalo a uznávalo a uctívalo a stalo se to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to bude respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Mansory srazu a tak by mohli být zde všechny vozy Mansory které za karieru udělal a tak by tu byli auta jako Lamborghini Urus Venatus nebo Mclaren MP4 12C a také RR Phantom a také Mercedes S 63 AMG a také Bentley GTC tedy kabrio a to se bude cenit a respektovat a uznávat a také uctívat a bude to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Novitecu srazu a tak by byli tyty srazy pěkné s Ferrari 430 a také Ferrari 812 Superfast také Ferrari N-Largo V 12 a tak by si to všichni užili a stali se svědky krásné práce tohoto tunera a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a je to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to se stane perfektním ,skvělým a nejlepším a také je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Brabusu srazu a tak by mohli být srazy Brabusu dokonalé a precizní a důmyslné a chytré a tak by mohli zde být Mercedes CSL 2007 Rocket Edition a také Brabus Rocket Edition GLE 900 a také S 900 2023 a tak by zde byli samé hvězdy a také dobrá auta a tak by se to stalo respektovaným a uznávaným a také uctívaným a to se stane skvělým a také precizním a také to bude respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Tech-Artu a tak by vznikali srazy těchto aut a tak by mohli být auta upraveny od píky a tak by byli auta krásná a také dokonalá a precizní a tak by mohli být auta nejlepší a to se bude cenit a respektovat a také uctívat a také uznávat a bude to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to se stane respektabilním.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o vracení zraku slepým lidem bez řezaní a tak by byli oči ozářeny a také tak by ubrali a také přidali potřebný genetický materiál a tak by byli zraky dokonalé a precizní a důmyslné a chytré a tak by si to všichni užili tedy nového zraku a byl by to pro ně šok který by trval pár dní protože by viděli to co by si nikdy nepředstavovali a to je respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o vrácení sluchu a tak by mohli být sluchy vráceny bez řezání a tak by mohli být sluchy vráceny opět přidáním laserem generického materiálu nebo ubráním a tak vrátit sluch a tak by mohli být sluchy vráceny bez řezaní v medi přístroji a tak by se to cenilo a respektovalo a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o vrácení čichu a tak by mohl být vracen bez řezaní a tak by mohl být čich vrácen bez řezání a to přidáním tkáně laserem nebo ubráním tkáně což by věděl medi přistroj ušitý přímo pro čich a tak by se to cenilo a respektovalo a uznávalo a také uctívalo a stalo se to stereotypem a bylo to respektabilní a skvělé a perfektní a nejlepší.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že největší plavba je v Audi RS6 2023 a tak by se zde jen člověk opřel o masivní loketní opěrku uprostřed interiéru a tak jen tak plul a tak bude Audi dokonalé a precizní a tak by byli Audiny s plutím nejlepší a to protože do interiéru jen tak člověk zapadne a nic ho netíží a jen si užívá jízdy a tak je to nejlepší plavba a to je respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o nejlepší plavbě po Audi a tak je to RR Phantom a tak by byli tyto jachty na kolech jedny z nejtišších na světe a tak by byli RR dokonalé a precizní a důmyslné a chytré a tak by mohli udělat velkou práci v tiché jízdě a tak je to druhá nejlepší plavba na světe a tak za 12 milionů dostane člověk opravdu tiché auto které i pojede a tak je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Bentley Mulsanne a tak by byli tyto vozy třetím nejlepším v plavbě za volantem a tak by byli auta dokonalá a precizní a důmyslná a chytrá a tak by si to všichni užili a stali se svědky krásné plavby a také tiché plavby a tak se to cení a respektuje a uznává a také uctívá a také to bude stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to bude respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Mercedesu AMG GT R a tak by byli zde nejlepší plavby po čtvrté a tak by mohli být tyto auta s možností dát ruku na loketní opěrku uprostřed a tak by mohli plout a tak by mohli si užívat plavby a tak by to byl dobrý vůz pro projíždění a také pro závodníky a také pro užívaní si jízdy a tak by se to tedy stalo stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to bude respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o páté nejlepší plavbě a to je v Audi R8-3 a tak by měli krásnou podporu loktu uprostřed a tak by mohli plout krásně a také závodníci a hlavně si užívat a tak by si to všichni užili a stali se svědky krásné a dobré práce a tak se to zavede a stane stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to respektabilní a skvělé a perfektní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Bugatti Veyron SS a tak by byla plavba nejlepší a také 6-tá a tak by mohli ve Veyronu mít ruku na opěrce uprostřed a tak by mohli si užívat jízdu a také závodit a tak by mohli být Veyrony takové že by rozdrtili všechno a tak by byli Veyrony krásné na používání a tak by si to každý užil a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit Koenigseggách Agera RS a tak by se hodili do gala na příjezd do divadla a tak by mohla použít křídlo a také lepší kola které by měla v sobě pro výběr a také barvu karoserie která by byla uvnitř a tak by mohla vypadat Agera RS a mohla by vypadat skvěle a precizně a to se bude cenit a respektovat a uznávat a také uctívat a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit Koenigseggách Jesko a to že by se hodili do gala před cestou do divadla a tak by si to všichni užili a to krásného vzhledu kol a také lepším křídlem které by bylo na výběr ze tří křídel a mělo by lepší zvuk s lepším výfukem a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Ferrari Laferrari a tak by se mohli hodit do gala před cestou do divadla a tak by dělali majiteli respekt a tak by byli s novými koly Lexani a také s lepším lakem a také lepším křídlem a také lepším výfukem a tak by se to cenilo a respektovalo a uctívalo a uznávalo a bylo to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to bude respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Mclarenu P1 a tak by byli Mclareny před cestou do divadla vylepšena a to lepším lakem a také koly Asanti a také lepším křídlem a také lepším výfukem aby o sobě dal dobře vědět a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a je to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to se stane respektabilním.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že by před jízdou do divadla se dali Mclareny Speedtaily do gala a tak by mohli být s lepšími koly Asanti a také s lepším lakem a také s lepším křídlem a také s lepšími výfuky a tak by mohli být hozeny do gala a tak by mohli jet na představení do divadla a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Porsche 918 Spyder a tak by byli hozeny do gala před jízdou do divadla a tak by mohli mít jiná kola od Asanti a také lepší výfuk a také lepší křídlo a také lepší lak a tak by mohl být topový a tak by mohl nadělat spoustu parády a také respekt majiteli a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a je to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to bude respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o hození do gala Pagani Huayru a tak by mohli být Huayry dokonalé a precizní a důmyslné a chytré a tak byli s lepšími koly Asanti nebo Lexani a také lepším výfukem a také lepším lakem a také lepším křídlem a tak by mohli být Huayry perfektní a skvělé a to by se cenilo a respektovalo a uznávalo a také uctívalo a bylo to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Bugatti Chiron Pur Sport a tak by mohli být tyto vozy hozeny do gala a to na představení do divadla a tak by mohli mít lepší výfuky a také lepší kola od Lexani nebo Asanti a také lepší lak a tak by mohli vypadat skvěle a také by mohli pozovat a tak by si udělat řidič respekt a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Bugatti Centodieci a tak by byli Centodieci hozeny do gala a tak by mohli být dokonalé a precizní a důmyslní a chytří a tak by mohli udělat velkou parádu s novými koly od Lexani a nebo Asanti a tak by mohli být s jiným lakem a také jiným výfukem a také jiným křídlem a tak by se tedy hodili do gala a tak by mohl mít majitel respekt a byl by respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o planetě Sexu Velkých prsou a tak by zde byli motorky naháče a to nejvíc používány protože jde o planetu kde se budou hodit a mohli by být u žen i mužů a tak je naháč příkladem pro tyto planety a to se cení a respektuje a také uznává a také uctívá a tak se to stane stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o planetě Velkých zadků a tak by byli tyto planety s možností motorek naháčů u mužů i u žen a tak by dokreslili planetu Sexu Velkých zadku tedy naháči a to by se cenilo a respektovalo a uznávalo a také uctívalo a tak se to stane stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a také to bude respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o planetě Mladých lidí a tak by měli naháče a jako hlavní motorku protože zde budou všichni nazí a tak by si to užili a stali se svědky krásných naháčů jako BMW M 1000 R 2023 nebo Suzuki B-King a tak se to bude uznávat a uctívat a také to bude stereotypem a běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o planetě Krásných lidí a tak by byli zde naháče a to protože jsou nahé a jako lidi a tak by byli naháče dobré a perfektní a chytré a tak by si to všichni užili a stali se svědky krásné práce transformerů a tak by byli zde ty nejkrásnější naháče jako Yamaha MT-01 nebo Suzuki B-King nebo BMW M 1000 R a tak by si to v klidu užívali a stali se svědky dobré práce všech transformerů tedy na celé planetě.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o planetě Sexu Všech a tak by byli zde všechny motorky jen naháče a tak by mohli si užívat drsných motorek protože jsou zde všichni lidi nazí a protože naháče tedy naked  anglicky jsou dokonalé a tak by byli všichni s užíváním si motorek a tak by si to lidi vychutnali a stali se svědky dobré práce transformeru a také by bylo vše zajištěno a lidi by si to mohli užívat.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o planetě Velkých prsou a jejich nošení zde ženami baleríny a tak by byli baleríny krásné a sexi a přitažlivé a tak by si to lidi užili a tak by ženy vypadali rajcovně a tak by byli baleríny oblíbené a tak by mohli je nosit aby nešlapali po zemi jako nahé a tak by byli baleríny jediným oblečením které by ženy měli a to se cení a respektuje a také uznává a také uctívá.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o planetě Velkých Zadků a tak by byli zde ženy s balerínami a tak by měli jediný oblek boty a tak by byli baleríny sexi a rajcovní a také by udělali ženě krásný design s postavou a tak by byli baleríny používány často a to se cení a respektuje a uznává a uctivá a bude to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to se cení a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o planetách Krásných žen a tak by byli ženy s balerínami a také by byli sexi a rajcovní protože by měli dobrý design s tělem a taky by byli baleríny také pro pohodlnost chůze než chození bosí a to se zavede a stane stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o planetě Sexu Mladých a tak by zde byli boty baleríny a tak by mohli být modní a také stylové k tělu a tak by byli ženy s dobrým designem s botami a to se cení a respektuje a uznává a uctívá a to se stane stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to respektabilní a skvělé a perfektní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o planetě o Sexu Všech a tak by byli zde povoleny baleríny a taky by byli ženy s botami skvělé a tak by mohli byt pohodlné a také dobré k tělům žen a tak by mohli vytvořit úspěšný design se ženou a to by se cenilo a respektovalo a uznávalo a také uctívalo a to se stane stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to se stane respektabilním.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Bugatti Veyron SS a to řízeným ženou a tak by mohli mít baleríny protože by měli dobrý kontakt s pedály a také by byli stylové tyto ženy a tak by byli Veyrony SS s možností nosit baleríny a tak by si je všichni užili a stali se svědky krásné práce ženy s Veyronem a tak by si to všichni užili a stali se respektabilními.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Showroomech a tak by byli s showroomy s Bugatti a to v Africe a tak by mohli být zde Bugatti jako transformeři a tak by mohli být zde Bugatti Chiron SS také Chiron Pur Sport a také Centodieci a také Diva a Bolide a tak by si to všichni užili a stali se svědky krásných nových Bugatti a tak by šlo platit převodem pouze a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Indii a jejich Showroomech a tak by zde byli showroomy Bugatti a tak by mohli být zde s transformery a tak by byli lidé spokojeni a tak by mohli si koupit auta podle výběru a tak by byli tyto showroomy jedinečné a to protože Bugatti je věhlasná značka a tak bude zde velký odbyt a to se bude cenit a respektovat a uznávat a také uctívat a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Číně a tak by byli v Číně v Hong Kongu showroomy a tak by zde byli showroomy Bugatti a tak by si to všichni užili a chodili zde nakoupit často a to se bude respektovat a také uznávat a také uctívat a to bude dokonalé a precizní a důmyslné a chytré a stane se to stereotypem a běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to si všichni užijí a takto se krásně budou prodávat značky Bugatti.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Arábii a tak by byli zde možnosti koupit Bugatti v showroomu a tak by byli zde showroomy Bugatti se všemi modely a tak by mohli byt auta dokonalé a precizní a důmyslná a chytrá a tak by si to lidi užívali a stali se majiteli nových Bugatti a to se bude cenit a respektovat a také to bude stereotyp a také běžná věc a také dobrá věc a také normální věc.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o New Yorku a tak by byli zde showroomy Bugatti a tak by byli Bugatti prodávány v renomovaném obchodu Bugatti a jako nové modely by létali z Molshaimu ve Francii do USA a tak by mohli platit licence od státu a tak by byli modely Bugatti všechny k mání a to se cení a respektuje a uznává a uctívá a bude to skvělé a perfektní a nejlepší.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o ČR a tak by zde byli showroomy Bugatti a tak by mohli byt Bugatti s renomovaným prodejem přímo z Molshaimu u nových modelů za licencí a tak by si to všichni užívali a stali se svědky krásné práce a také dobré práce prodejců a to se bude cenit a respektovat a uctívat a také uznávat a bude to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Bugatti autech na Kubě a tak by byli zde showroomy Bugatti se všemi modely tedy Bugatti Centodieci , Chiron Pur Sport ,Super Sport ,Veyron a Divo a Bolide a později Spartakus a to se bude cenit a respektovat a také uznávat a také uctívat a bude to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a stane se to perfektním a skvělým a nejlepším.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o showroomech Ferrari v Africe a tak by byli zde showroomy Ferrari se všemi modely a také by byli Ferrari showroomy vedle obchodů s transformery tedy vyhrazená pro Ferrari a to se bude cenit a respektovat a bude to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to perfektní a skvělé a také nejlepší.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o showroomech Ferrari v ČR a tak by byli zde showroomy a tak by byli pro ČR jedny na území ČR a tak by byli zde všechny modely a také za všechny ceny a tak by si to všichni užili a také hlavně nových Ferrari a také by byli showroomy značkové jen Ferrari vedle obchodů s transformery a tak by byli pro vyvolené tyto showroomy.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o showroomech Ferrari na Kubě a tak by byli vyjímečně na Kube tyto showroomy a tak by mohli si je lidé užívat a také byli exkluzivní a voňavé a tak by byli auta dobře postavena na prodej a tak by se mohli prodávat všechny Ferrari dosud vyrobená a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o kamionu s nástupem a tak by mohli kamiony při nástupu řidiče snížit výšku o 30 čísel a tak by mohl lépe nastupovat a tak se to zavede a stane stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální a také to bude respektované a uznávané a uctívané a bude to perfektní a skvělé a lidi si to budou považovat a tak by byli nastupování příjemná a hned by mohl řidič jed.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o snížení tahače s auty a tak by mohli být tahače sníženy vzduchovým podvozkem a tak by mohli být kamiony pohodlná a také užitečná a tak by se to stalo stereotypem a běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a také se to stane respektovaným a uznávaným a uctívaným a také skvělým a perfektním a nejlepším a to protože se bude šetřit řidič a bude celkově provoz pohodlnější což přijde vhod a to se cení a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o cisternách a tak by byli cisterny s možností si snižovat u dveří řidiče kamion a to vzduchovým podvozkem a tak by byli nastupovaní pohodlné a tak by mohli být při nastupování zábavné a také užitečné a snížení by bylo o 30 čísel což je slušná hodnota a tak by si to všichni užili a stali se svědky transformerů jak pracuje a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o nadměrných nákladech a tak by byli nadměry s možností u řidiče snížit kamion o 30 čísel a tak by mohlo byt nastupování příjemnější a tak by byli pohodlnější a tak by mohli naskočit do kamionu a tak by mohli jed dál a tak by mohli si užít lidé transformera a tak by byli auta skvělá a perfektní a byli by respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o míchačce a tak by byli míchačky s možností si snižovat tedy světlou výšku a tak by mohli být dole o 30 čísel a tak by mohli být dokonalé a precizní a také užitečné a přínosné a pohodlné pro řidiče a to se zavede a stane respektovaným a také uznávaným a také uctívaným a také to bude stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to se stane respektabilním.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o kamionech s elektronikou tedy nákladem a tak by mohli mít snižování světlé výšky pro kamion a tak by mohl kamionář rychle naskočit a tak by mohli byt kamionáři s luxusnějším používáním kamionu a tak by mohli být dokonalé a precizní a důmyslné a chytré a tak by si to všichni užili a stali se svědky krásné práce a také by byli stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o kamionu s dřevem a tak by mohli být všechny kamiony se dřevem se snižováním podvozků a tak by byli sníženy kamiony ve předu o 30 čísel a tak by byli transformeři dokonalý a precizní a důmyslné a chytré a tak by si to všichni užili a stali se svědky krásného zacházení s kamionem se snižováním a to se bude cenit a respektovat a uznávat a také uctívat a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o busu mezi město a tak by byli buď s možností snižovat podvozek o 20 čísel a tak by mohli být podvozky sníženy aby se lépe nastupovalo a tak by byli busy užitečné kdyby si jich mohli užívat a tak by se to zavedlo a stalo stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to respektované a uctívané a také uznávané a také skvělé a perfektní a respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že busy mezistátní budou mít snižovaní podvozku a tak by byli podvozky s možností snížit o 20 čísel a tak by byli busy  dokonalé a precizní a důmyslné a chytré a tak by mohli ulehčit starším lidem nastupování a tak by se to zavedlo a stalo stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a také respektovaným a uznávaným a uctívaným a to se zavede a stane respektabilním.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o MHD na celém světě a tak by byli MHD s možností snižovat podvozek pro lepší nastupovaní lidí a tak by byli na celém světe tyto busy s touto možností a to se bude cenit a respektovat a uznávat a také uctívat a bude to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to bude skvělé a perfektní a také to bude užitečné pro všechny a to se stane respektabilním.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o dálnicích a jejich nutnosti aby byli na planetě Lamborghini hlukové stěny v obydlených oblastech a tak by mohli lidi v klidu spát a přitom by se závodilo a tak by si to všichni užili a stali se svědky krásného odhlučnění a tak by mohli si užívat rychlé jízdy na dálnici a tak by mohli se kochat a tak by si to vychutnali a bylo to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Porsche a tak by byli tyto planety s možností protihlukových stěn a tak by hlukové stěny byli dokonalé a precizní a důmyslné a chytré a tak by byli se snížením na 30 decibelů hluku tyto stěny a tak by byli tyto stěny nejlepší celkově a tak by se to zavedlo a stalo respektovaným a uctívaným a také uznávaným a byl by to stereotyp a také běžná věc a také dobrá věc a také normální věc.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o planetě Prémiových vozů a tak by byli zde protihlukové zábrany a tak by mohli sloužit dokonale a precizně a důmyslně a chytře a tak by si to všichni užili tedy toho ticha i když by na dálnici závodili a řvali by výfuky a byli slyšet někde v dáli a to je akceptovatelné a také použitelné a bylo by to cenné a respektabilní

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Planetě Bugatti a tak by byli zde protihlukové stěny na osídlenou oblast a tak by mohli byt protihlukové stěny užitečné a funkční a skvěle by odvrátili hluk od výfuků na dálnici a tak by si to všichni užili a stali se svědky krásné práce a to se cení a respektuje a také by mohli lidi v klidu spát a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a je to perfektní a skvělé.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o planetě Hothatchů a tak by mohli být hlukové zábrany dokonalé a precizní a důmyslné a chytré a tak by mohli odvézt hluk odrazem na silnici a tak by mohli být velmi tiché tyto zábrany a tak by mohli být lidi spokojeni a tak by se mohli i vyspat a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a to se stane stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to cenné a respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o planetě SUV Všech a tak by byli SUV s hlukovými zábranami a tak by mohli být hlučné výfuky zažehnány a tak by si lidi užívali výhledu na dálnici z bytů a tak by mohli slyšet jen nepatrné zvuky z výfuků což by bylo luxusní a skvělé a také stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to se zavede a stane respektovaným a uctívaným a také uznávaným a to bude respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o planetě Závodníku Všech a tak by byli na této planetě hlukové stěny a tak by byli všude kde by byli osídlené oblasti a tak by mohli předvést skvělou práci a tak by mohli odvrátit hluk od výfuků a tak by nebyli vůbec slyšet kdyby byli stěny 7 metrů vysoké a přes ně by se hluk nedostal s to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a bude to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o F1 autech na planetě F1 a tak by zde byli odhlučněné stěny tedy protihlukové stěny a tak by byli tyto stěny dokonalé a precizní a důmyslné a chytré a tak by si to všichni užili a stali se svědky jak Formule nejsou vůbec slyšet a to i 1 km od dálnice a tak by byli auta se 7 metrovými protihlukovými stěnami a přes ně by neprošlo nic a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o planetě Audi SUV a tak by mohli byt zde hlukové zábrany a tak by mohli krásně odrážet hluk a tak by si to všichni užili a stali se svědky dokonalé stěny stěžejní pro život a také pro dobrý spánek lidi a tak by měli stěny vysoké 7 metrů a přes ně by neprošlo nic a tak by mohli si užívat dobrého spánku a to je cenné a respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o planetě BMW SUV a tak by byli zde možnosti jezdit ne hlučně a tak by zde byli protihlukové zábrany a tak by byli auta dokonalá a precizní a důmyslná a chytrá a tak by si jich lidi užili a také se 7 metrovou protihlukovou stěnou kdy stěna dobře tlumí hluk a to se cení a respektuje a uznává a uctívá a je to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a normální věcí a to bude respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit planetě Studentů a jejich jízdě do školy v Bugatti Chiron Pur Sport a tak by si to mohli dovolit a tak by mohli být zde hvězdami a tak by si ho mohli koupit a tak by stál 150 milionů a tak by mohli studenti být šťastní že jedou něčím takovým do školy a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a stane se to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to respektabilní a skvělé a perfektní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o planetě Driftu a tak by byli studenti s možností jed do školy ve Ferrari Laferrari a tak by mohli si užít tu slávu a respekt a tak by mohli být Laferrari parkovány na parkovišti před školou a nebo v podzemí pro parkoviště pro školy a tak by mohli být studenti šťastní a tak by mohli si užít jízdy v Laferrari a to se bude uznávat a uctívat a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Mclarenu P1 a tak by mohli na planetě Studentů jezdit v tomto voze do školy a tak by byli lidi spokojení a taky by si to náramně užili a tak by mohli jezdit rychle a také bezpečně a tak by mohli byt P1 s vážným respektem a úctou a uznáním a tak  bude život studenta na dobré úrovni.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Mclarenu Speedtail a tak by byli Speedtaily dokonalé a precizní a tak by byli Speedtaily dobré pro jízdu do školy na planetě Studentů a tak by mohli přijet do školy a měli by respekt ženy které by auta znali a tak by se stal hvězdou a tak by mohli být Mclareny skvělé a perfektní a tak by se to stalo stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to se stane respektovaným a také uctívaným a také uznávaným a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Porsche 918 a tak by byli tyto Porsche s možností jezdit s nimi do školy studenti na planetě Studentů a tak by byli s respektem protože tento vůz zajel nějaké rekordy na trati a proto je respektován a má zrychlení za 2,6 sekundy a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a to se stane stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to skvělé a také se to bude cenit a respektovat.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o nové Hondě Fireblade 1000 RR 2023 a tak by byli tyto Hondy pro převoz studenta do školy a tak by mohli být pravými machry protože tato motorka potřebuje silné ruce a tak by ve škole byl za machra a taky by mohli mít motorkáři respekt ještě než by vstoupili do školy a taky by se to cenilo a respektovalo a uznávalo a také uctívalo.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o nové Hondě Goldwing a tak by je mohli používat studenti na planetě Studentů a tak by mohli jezdit do školy na Goldwingu a tak by měli respekt všech motorkářů protože Goldwing má svoje postavení a respekt a tak by se to stalo stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to se zavede a stane se to respektabilním.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Ducati Multistrádě a jejich ježdění se studenty na planetě Studentů do školy a tak by měli respekt protože by to byla jedna z nejlepších cestovních motorek a tak by měl člověk respekt ostatních motorkářů a tak by mohli mít respekt ještě než by vstoupili do školy a tak by se to stalo respektovaným a také uznávaným a také uctívaným a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Ducati Xdiavelu a tak by na něm mohli jezdit studenti na planetě Studentů do školy a tak by určitě udělali dojem na holky a tak by mohli být motorky magnety na holky a tak by mohli být i dost rychlé a tak by mohli nadělat spoustu parády a to se cení a respektuje a uznává a uctívá a stane se to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to skvělé a perfektní a bude to respektabilní.

 

 

Zde bylo vloženo 245 článků.