Jdi na obsah Jdi na menu

Program: třicet pět

abt_rs6-le_presse-1.jpg

Nyní bych chtěl hovořit o Mclarenu Speedtail a tak by byli vozy na kamionu a tak by byli Speedtaily s možností jezdit na kamionu ve 6 kusech a tak by byli kamiony s dobrou reklamou také důstojným převozem auta a tak by byli dokonalá a precizní a důmyslná a chytrá a tak by byli transformeři nejlepší a tak by si to všichni užili a stali se svědky dobré práce v převozu aut.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Lamborghini Urusech a tak by mohli být v 7 kusech a tak by byli tyto auta dokonalá a precizní a tak by byli Urusy vozeny dokonale a perfektně a tak by byli s možností dělat dobrou reklamu a také dobré renomé a tak by byli běžní a také dobří protože by to bylo stereotypem a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o RR Cullinanech a tak by byli tyto vozy v 7 kusech převáženy na kamionu a tak by byli dobrou reklamou a také dobrým renomé a tak by si to všichni užili a stali se dobrými a také běžnými a také normálními a to protože by to byl stereotyp a to se zavede a stane respektovaným a také uctívaným a také uznávaným.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Ferrari Purosangue a tedy SUV a tak by byli tyto SUV v 7 kusech na kamionu a tak by byla auta dokonalá precizní a také důmyslná a chytrá a tak by se auta vozili důstojně a také s reklamou a s renomé které by si při jízdě vytvářeli a to se cení a respektuje a také uznává a také uctívá a tak si to všichni užijí a stanou se svědky dobré práce převozu SUV Ferrari.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o převozu Bentley Bentaygy a tak by byli tyto auta převáženy v 7 autech a tak by byli krásné a taky bude dělat dobrou reklamu a také dobré renomé a byli by dobré a také běžné a také normální protože by byli stereotyp a tak by se to cenilo stalo respektovaným a uctívaným a také uznávaným a tak si to všichni užijí a stane se to stereotypem.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Alfa Romeo Stelvio s 500 koni a tak by byli Stelvia převáženy na kamionech a tak by mohli dělat reklamu a také renomé a tak by si to všichni užili a stali se stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to se zavede a stane respektovaným a uctívaným a také uznávaným a to bude prioritou.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že definitivně budou mít lidi k práci 20 milionů od státu a také 60 milionu od státu za práci a tak by byli tyty sumy reálné a tak by si to lidi šetřili a stali se svědkem dobré budoucnosti a také dobré věci v nakupování a mohli by si šetřit a kupovat jachty a také letadla a to by se zavedlo a stalo stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a také výbornou věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o silikonech a jejich krásných tvarech a tak by byli silikony krásná i s 10-kami prsy a také větší a tak by byli určitě s atraktivitou u žen a tak by byli ženy s možností si nechat udělat prsa 10 až 12 i víc podle přání a to se zavede a stane stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to se dnes cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Airbusu A380 a zaparkování aut na křídlech a tak by mohli být na křídlech i ve 900 km/h a tak by byli na křídlech auta pro bezpečnost a ty by tlačili ke křídlu tlumiči a tak by se drželi na křídlech v rychlostech 800 až 900 km/h a tak by byli auta na křídlech pro ochranu a tak by byli auta s možností chránit letadlo a tak by byli s možností zde zaparkovat Lamborghini Aventador SVJ a také Lamborghini Sian.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Cesnách a tak by byli na křídlech těchto letadel Ducati Panigale V4R  a tak by byli pro ochranu letadla a také pro bezpečnost když by letěla vyhrazená osoba jako Prezident a nebo Premiér a tak by si to všichni užili tedy motorky by tlačili na křídla tlumiči a tak by drželi na místě a to se cení a respektuje a také uctívá a také uznává.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o vrtulnících bez vrtule a tak by na jejich střechách mohli být dobré motorky jako BMW 1000 RR 2023 a taky by mohli jezdit na dlouhé cesty a tak by mohli mít jako ochranu tyto motorky s vyjíždějícími zbraněmi a tak by mohli chránit posádku kdyby byli napadeni a tak by byli dvě motorky dokonalé a precizní a také důmyslné a chytré a to by se stalo respektovaným a také uznávaným a také uctívaným.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o transformerech a o tom že nebudou startovat a místo toho navolí směr a tam budou jezdit a tak by si to všichni užili a stali stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a tak by se to stalo respektovaným a také uznávanýma také uctívaným a to se stane dobrým zážitkem a také normální věcí každého dne.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o SUV a jejich startování a tak nebude startovat a tak bude v transformeru jen navolovat směr a tudy se poletí nebo pojede podle výběru řidičem a tak si to všichni užijí a stanou se stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a tak se to zavede a stane se to respektovaným a také uznávaným a také uctívaným.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že limuzíny nebudou v budoucnu startovat ale budou transformeři a tak by byli s cílem možným nastavit ho v infotainmentu a tak by si to všichni užili a stalo stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že tanky nebudou startovat a tak budou jen nastavovat cíle v infotainmentu tedy v navigaci a tak by mohli buď letět nebo jed po ose a to se zavede a stane dobrým a také běžným a také normálním a to protože by to byl stereotyp také respektovaná věc a také uctívaná věc a také uznávaná.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o transformerech celkově a jejich možnosti po tom když by nechtěli řidiči řídit tak by mohli letět nebo jed a tak by se unavili a tak by si to všichni užili a stalo se to respektovaným a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to se zavede a stene respektovaným a také uctívaným a také uznávaným.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Astonu Martin a o tom že bude patřit do koncernu kdy buď já nebo 50 Cent koupí Aston Martin a tak bude v koncernu a tak bude moci být využito jeho pohledu na luxus a něco by jiným značkám předali jako zvuk motoru nebo interiéry a také motory a tak by se to stalo respektovaným a také uctívaným a také uznávaným.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Astonu Martin Valkyria a jeho závodu na Ehra Lessien a tak by byli tyto závody dokonalé a precizní a tak se to stane zvykem který bude sledovaným po výstavbě tribun a budou moci být sledovaný a tak by byli Valkyrie s maximální rychlostí a to na okruhu a tak by si to mohli všichni užít a tak by se to stalo dobrým a také běžným a také normální věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o závodech Mclarenů Mercedes SLR a tak by byli tyto vozy dokonalé a precizní a tak by mohli mezi sebou závodit na Ehra Lessien a tak by mohli být sledovány a tak by mohli být na tomto okruhu protože by patřili pod koncern a to nového Škoda a tak by mohli jezdit na tomto okruhu a tak by si to všichni užili a stalo se to respektovaným a také uznávaným a také uctívaným.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit Koenigseggu  Jesku a tak by byli tyto vozy se závody na Ehra Lessien a tak by byli Škodovkou koupeny a tak by byli Koenigseggy majetkem Škody a tak by mohli závodit na tomto okruhu a to ve verzi Absolut a to se stane respektovaným a také uznávaným a takém uctívaným a bude  to dobré a také běžné a také normální .

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Bugatti Chiron Pur Sport a tak by byli tyto vozy dokonalé a precizní a tak by byli se závody na okruhu Ehra Lessien a který patří nyní VW a tak budou auta majiteli Škoda a bude mít možnosti jezdit na těchto okruzích a tak se zavedou a stanou se stereotypem a také dobrou věcí a také běžnou věcí a také normální věcí a to je cenné a respekltabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Ferrari Laferrari a jejich závodech  na Ehra Lessien a tak by byli zde závody těchto Ferrari protože by Ferrari byli koupeno mnou nebo 50 Centem,pokud bude souhlasit s mojí nabídkou nabídnout mu koncern Škoda a tak bude Ferrari patřit od koncernu a tak budou vyrábět auta pro obchody s transformery a tak budou žít z licencí a tak budou auta se vyrábět pořád nová a tak si to všichni užiji a tak se stanou normální věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Suzuki Hayabuse 1300 a tak bude mít možnosti závodit na okruhu Ehra Lessien a tak budou moci být na okruhu za velkou sumu a to 1 milion korun na den a tak si to všichni užijí a stanou se stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a tak se to zavede a stene respektovaným a také uctívaným a také uznávaným  a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Hondách Fireblade  CBR 1000 RR 2023 a tak budou moci závodit na okruhu Egra Lessien a to za 1 milion korun na den a tak se to zavede a stene stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to se zavede a stane respektovaným a také uctívaným a také uznávaným a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o BMW M 1000 RR 2023 a tak budou tyto motorky moci jezdit na okruhu Ehra Lessien a tak by byli s dobrou dráhou pro maximální rychlost a tak by mohli jezdit i 320 km/h nebo 340 km/h a tak by si to všichni užili a tak by BMW zaplatilo za den 1 milion korun a tak by si to všichni užili a stali se stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Ducati V4R a tak by byli tyto motorky se dnem na okruhu Ehra Lessien a tak by mohli být na okruhu jeden den a to za 1 milion korun a tak by se to cenilo a respektovalo a tak by si to lidi užili a stali stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí tyto závody a tak by byli normální a také respektovanými a také uctívanými a také uznávanými.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o supersportech a jejich nutností dávat blinkry ve vzduchu a tak by byli ve vzduchu s dáváním blinkrů a tak si to auta užijí a budou dobře vidět a tak budou auta dávat blinkry sami a to protože by nemusel dávat řidič pozor na křižovatkách a to se zavede a stane respektovaným a také uznávaným a také uctívaným.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že ve Formuli 1  budou sami dávat blinkry a tak ve vzduchu budou dávat blinkry a tak budou samostatní a soběstační a tak budou dávat sami blinkry protože by na to mohl člověk zapomenout tedy pro bezpečnost jsou blinkry stěžejní a to se zavede a stane respektovaným a také uctívaným a také uznávaným.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o autech GT3 a jejich dávání blinkrů autonomně a tak budou dávat ve vzduchu blinkry a to samostatné a soběstačně a tak budou auta blikat sami a tak se na to nezapomene a tak bude provoz bezpečnější a také dokonalejší a to se zavede a stane stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Nascarech a tak budou Nascary s tím že budou dávat blinkry autonomně transformery a tak budou dávat pozor za řidiče který by blinkry nemusel dát a tak způsobit nehodu a tak budou blinkry dokonalé a precizní a to v moci transformera a to se zavede a stane stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o čtyřkolkách a jejich dávání blinkrů místo člověka ve vzduchu a tak by byli z transformeru s možností dávat pozor za řidiče a to se cení a respektuje a také uctívá a také uznává a tak to bude dobré a také běžné a také normální a to protože je to stereotyp a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tříkolkách a tak by byli tříkolky dokonalé a precizní a tak by dávali sami blinkry a tak by mohli za člověka dávat transformeři blinkry protože by člověk mohl zapomenout a tak bude provoz ve vzduchu bezpečnější a dokonalejší a tak budou transformeři hodně o bezpečnosti a to se cení a respektuje a také uznává a také uctívá.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Tancích a tak by byli tanky s možností používat sami blinkry a tak by byli bezpečnější protože by na to člověk mohl zapomenout a to je cenné a respektabilní a také se to cení a uctívá a také uznává.Každý člověk by potřeboval transformera protože by na to sám zapomínal a tak by byli transformeři velmi vítáni a respektováni.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o kombinézách Lamborghini a tak by byli nové s novým závodním rámem a tak by byli Lamborghini samozřejmě v barvách Lamborghini a taky s nápisy Lamborghini a tak by si to všichni užili a stali se svědky krásné kombinézy a tak by byli kombinézy nehořlavé jako každé a tak by byli velmi bezpečné a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o RR a jeho kombinéze a tak by byli tyto teamy s novými komboškami a tak budou se znaky RR a také se znaky Rolls Royce a tak budou řidiči hlídat když  by vznikl požár a tak neuhoří a tak by se to zavedlo a stalo stereotypem a také dobrou věcí a také běžnou věcí a také normální věcí a tak se to zavede a stane respektovaným a také uctívaným a také uznávaným.

 

 

Zde bylo vloženo 35 článků.